Cele mai noi anunturi

Cautam colaboratori voluntariSunteti un pasionat de tramvaie sau avioane si doriti sa deveniti voluntar? Atunci AirTramsClub este locul perfect! Cu o comunitate mica, dar generoasa care va vine in ajutor la orice intrebare, aceasta va primeste cu bratele deschise! Daca sunteti interesat, scrieti-ne un email la adresa AirTramsclub@gmail.com.

Acceptarea in echipa AirTramsClub

Inainte sa scrieti articole, desigur, vor urma niste proceduri. Prima oara, dupa ce ne veti scrie email-ul de intentie de a intra in grup, va vom raspunde trimitandu-va un formular Google Docs, pe care va trebui sa il completati in 48 de ore de la trimiterea acestuia. IMPORTANT! Dupa completarea formularului, ne veti scrie inca un mail in care ne veti informa ca ati completat formularul. Daca totul va fi in regula, veti fi acceptat in postul de "jurnalist voluntar"!

Primele saptamani- acomodarea

Prima saptamana - te vei acomoda cu locurile de comunicare (Google Hangouts) si codul articolelor pe AirTramsClub si AirTramsTube, intr-un mod prietenos si relaxant. Vei scrie 2 articole* de acomodare cu ajutor, vei gasi surse de informatie, vei invata sa fii creativ, uneori sa preiei alte articole precizand sursa si multe altele.

A doua saptamana - Vei scrie 3 articole, din care unul singur!

*zilele in care vei scrie articolele vor depinde de tine si noi, ajungand la un consens.