AirTramsClub

Un mini-site despre cele mai noi stiri ale aviatiei si ale tramvaielor

Despre noi Sprijiniti-ne Contactati-ne Pagina Acasa Noutati

Limba:

Un Airbus A319 al Lufthansa a anulat decolarea dupa ce avertizarea de incediu la motorul stang a sunat!

20 iulie 2020
A319 Lufthansa

Pe 18 iulie 2020, un Lufthansa Airbus A319 a anulat decolarea după ce a primit un avertisment de incendiu la motorul din stânga. Aeronava, cu numărul de înmatriculare D-AILU, decola de pe Aeroportul Internațional din München (MUC) ca număr de zbor LH-2004, cu destinația Aeroportului Internațional Düsseldorf (DUS).

În timp ce aeronava accelera pentru decolare pe pista 26L din Munchen, echipajul a respins decolarea la 86 de noduri peste viteza solului, din cauza avertizării de incendiu a unui motor din partea stângă (CFM56) . Aeronava a decelerat imediat, ajungând să se oprească pe pistă.

Totul părea normal

Echipajul a solicitat serviciilor de urgență să răspundă și, în același timp, a solicitat celorlalți piloți ai echipajelor Lufthansa care așteaptă plecarea dacă pot vedea un incendiu sau fum provenind din motor. Pilotii din avion care așteptau plecarea au sunat înapoi pentru a raporta că totul părea a fi normal.

Turnul din Munchen a confirmat, de asemenea, că, în timp ce foloseau binoclul, nu puteau vedea nimic ieșit din comun. Piloții avionului lovit au rulat ulterior aeronava de pe pistă și s-au oprit după linia scurtă de reținere, în timp ce așteptau sosirea serviciilor de urgență. Nu a fost nimic neobisnuit, asa ca s-a concluzionat ca S-a presupus că a fost un avertisment fals