AirTramsClub

Un mini-site despre cele mai noi stiri ale aviatiei si ale tramvaielor

Despre noi Sprijiniti-ne Contactati-ne Pagina Acasa Noutati

Limba:

Despre noi

AirTramsClub

AirTramsClub e un mini-website care doreste sa aduca stiri interesante, de calitate buna, cu videoclipuri si explicatii.

"Echipa" AirTramsClub e formata dintr-o familie cu un copil extrem de pasionat de avioane si tramvaie. Defapt, de aceea am si facut website-ul:)

Familia m-a sustinut si ma sustine in continuare in pasiunea mea, motiv pentru care ii consider ca facand parte din echipa AirTramsClub.

Daca va intrebati de unde am invatat sa fac site-uri web? Simplu. Pe Facebook fusese o reclama unde scria "Te invatam sa faci site-uri web uimitoare fara cunostinte". Acel site se numea CodeBerry School. Si asa in 3 luni (adica din 20 martie 2020 pana in 20 iunie 2020) am invatat sa fac site-uri web uimitoare. Intr-adevar. Si din 20 iunie pana in 4 iulie 2020 am lucrat din greu sa termin acest site web. Si chiar am terminat:). In 5 iulie 2020 website-ul AirTramsClub a fost publicat pe internet.

Cum e website-ul

La CodeBerry te invata sa faci site-uri web cu o singura pagina, insa aceasta are 18. Nu a fost o problema deoarece am reusit sa intreb cu succes Comunitatea CodeBerry de pe Slack. Daca va veti intreba "de ce a sters stirea de alaltaieri si acum a scris una noua" raspunsul este:

Acest site abia a fost publicat, de-a lungul timpului va fi imbunatatit si CodeBerry nici pe departe nu te invata cum sa faci site-uri de stiri foarte complicate. Ei te invata doar baza. Oricum, vor trece ani si probabil voi ajunge si acolo;)

Speram ca va place web site-ul si ca va va veti lua de aici doza zilnica de informatie:)))))))

Va multumim pentru atentie,

Echipa AirTramsClub